Home » Usluge » Izrada internet stranica » Korporativne internet stranice

Korporativne internet stranice

Pod terminom Korporativne internet stranice podrazumijevamo sve web stranice koje predstavljaju pravne osobe i imaju poslovnu svrhu, bilo da se radi o tvrtkama, obrtima, institucijama, samostalnim djelatnostima, agencijama itd.

korporativne-web-stranice

Ove internet stranice, osim prestavljanja pravne osobe i njezinih djelatnosti, imaju za svrhu i povećanje prisutnosti na internetu i samim time i dovođenje novih potencijalnih kupaca i poslovnih partnera. Zbog toga ovdje nije dovoljno imati svega 5-6 internih stranica kao kod Jednostavnih web stranica. Da bi se pozicioniralo na tražilicama, ovdje je potrebno puno više truda i znanja u odnosu na izradu jednostavnih informativnih internet stranica. U okviru izrade ovih stranica postavljamo do 50 pojedinačnih stranica koje smještamo po logičnim cjelinama. Za većinu djelatnosti ovo je dovoljna količina sadržaja, no ima i djelatnosti koje za pozicioniranje na tražilicama traže i puno više sadržaja, kao što je to slučaj sa turizmom kod kojega je velika konkurencija na internetu (jeste li primijetili koliki broj web stranica promovira apartmane za ljetovanje?).

Osim što je potrebno puno teksta (više stranica sa minimalno 500 riječi po stranici) i fotografija, potrebno je i tekst i fotografije ispravno optimizirati za tražilice. Naravno, kod izrade ovih stranica bitan je i pravilan izbor domene, u čemu također nudimo savjetovanje, a da bi se sa ovim stranicama postigao uspjeh potreban je i kvalitetan smještaj stranica na server (hosting).

Internet trgovina (web shop) je također poslovna internet stranica, no zbog složenosti i posebnosti izrade (poput sistema za praćenje i naplatu robe i sl.), izradu ovih stranice nudimo u zasebnoj kategoriji.

Na ovim stranicama pronaći ćete primjere i podatke za veći broj predložaka (tema) za izradu WordPress internet stranica. Većina njih može poslužiti kao podloga za izradu i Jednostavnih internet stranica i Korporativnih internet stranica, razlika je samo u količini sadržaja koji će biti postavljen na stranice

 

Cijena izrade Korporativnih web stranica:    4.570 kn (cca 617 €)

 

Za ovaj iznos dobijete:

  • Savjetovanje u vezi izbora domene i uslugu registriranja domene (bez cijene domene)
  • Smještaj vaših web stranica na kvalitetan server (hosting) bez ograničenja količine prostora na serveru i količine prometa na stranici (prvih 12 mjeseci besplatno)
  • SSL sigurnosti certifikat (https://) – vrijednost cca 250,00 kn
  • Izrada i smještaj do 50 pojedinačnih stranica sadržaja
  • Optimiziranje teksta za tražilice (SEO)
  • Obrada i optimiziranje fotografija
  • Prevođenje funkcija i komandi na vaš jezik
  • Ugradnja blog modula i obuka za samostano postavljanje postova
  • Povezivanje bloga za društvenim mrežama i omogućavanje automatiziranog objavljivanja postova na društvenim mrežama (Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn)
  • Ugradnja modula za automatsko optimiziranje fotografija

Opcija: višejezične internet stranice (do 3 nova jezika – vaš prijevod tekstova) – cijena izrade povećava se za 50%

 

NARUČITE IZRADU SVOJE KORPORATIVNE INTERNET STRANICE

 

Nekoliko primjera predložaka za izradu korporativnih web stranica:

 

 

 

Srodne stranice

 

 

Comments are closed.