Home » Usluge » Izrada internet stranica » Jednostavne internet stranice » Jednostavne web stranice – Predložak 3 – Themia

Jednostavne web stranice – Predložak 3 – Themia

themia-wp-tema

Ovu temu promatrajte u kontekstu jednostavnih internet stranica. Za web stranice sa modulom za prodaju proizvoda postoje novije i kvalitetnije teme.

Ovaj predložak ima jednostavan, minimalistički dizajn, jedinstvenu blog sekciju, mogućnost stranica pune širine, i još mnogo toga. Govoreći o početnoj stranici, na vrhu lijevo je prostor za logotip vaše tvrtke, a desno su smještene ikone, linkovi na društvene mreže. Veliki pomični slajder u koji možemo instalirati do 6 velikih fotografija ili natpisa koji će pobliže prikazati vaše djelatnosti. Ispod 3 pozicije za najavu nabitnijih dijelova web stranice, nalazi se pozicija za promotivni baner koji možete koristiti za svoje potrebe ili drugima ponuditi kao oglasni prostor. Također, ova stranica ima mogućnost prikazati izjave (testimonials) vaših zadovoljnih klijenata.

Ovaj predložak je dobro dizajniran i potpuno jedinstven. Može se upotrijebiti za izradu web stranica za različite djelatnosti, na primjer za kozmetički salon, dizajn interijera, kućna njega itd. Imate na raspolaganju 9 predefiniranih boja dizajna stranice, koji se prema želji i potrebi nakon nekog vremena mogu promijeniti u drugu boju.

 

NARUČI IZRADU JEDNOSTAVNE INTERNET STRANICE

 

U koliko vam se ova WordPress tema dopada a htjeli bi samostalno izraditi web stranicu i instalirati na vaš hosting, temu možete naručiti direktno od autora OVDJE.

 

Ostali predlošci za Jednostavne stranice:

 

Comments are closed.