Home » Usluge » Izrada internet stranica » Jednostavne internet stranice » Jednostavne web stranice – Predložak 2 – StartPoint

Jednostavne web stranice – Predložak 2 – StartPoint

Jedna stranica (One Page) WordPress tema.

 

startpoint-wp-tema

 

Proširite svoje poslovanje uz pomoć ove profesionalne WordPress teme.

Razmislite o omogućavanju ultra jednostavnog korisničkog iskustva za svoju publiku na svojim web stranicama. Web stranica izrađena na osnovu ovog WordPress predloška će odmah biti primijećena!  A, vaša web stranica će osigurati trenutačno pomicanje i navigaciju u djeliću sekunde.
Stvarno, ovakova stranica izgleda jako dobro i daje high-tech iskustvo svojim korisnicima. To vam daje priliku da se oslobodite  od dosadnog izgled vaše poslovne web stranice i očarate svoje klijente s prekrasnim izgledima.

To znači da će vaša nova internet stranica imati dva privlačna svojstva: ultra jednostavno pregledavanje i vrhunski izgled uz vrlo uredno prikazivanje sadržaja.

Internet stranica izrađena na osnovi ovog WordPress predloška pokazat će mnoge atraktivne i privlačne značajke i uokviriti će vaše poslovne web stranice s praktičnim značajkama kao što su puna širina slajdera, istaknuto područje sa 3 stupca, neograničen broj svjedočanstava (testimonials), lijepa galerija fotografija, parallax efekat pozadine, itd.

Također, moći ćete prikazivati najnovije postove na svojoj početnoj stranici. Navedene karakteristike učinit će vašu web stranicu šarmantnom.

 

NARUČI IZRADU JEDNOSTAVNE INTERNET STRANICE

 

U koliko vam se ova WordPress tema dopada a htjeli bi samostalno izraditi web stranicu i instalirati na vaš hosting, temu možete naručiti od autora OVDJE.

 

Ostali predlošci za Jednostavne stranice:

 

 

Comments are closed.