Home » Usluge » Izrada internet stranica » Izrada web stranica – Uvodne napomene

Izrada web stranica – Uvodne napomene

Izradom internet stranica bavimo se više od 8 godina; počeli smo sa HTML CMS sustavima, prije 6 godina počeli smo izradu web stranica u WordPressu i to nam je postala specijalnost. Za WordPress program postoje tisuće besplatnih predložaka dizajna i funkcionalnosti (u WordPressu se to zovu TEME). No, kao i sa većinom drugih stvari u životu, besplatne stvari imaju samo jednu prednost a to je činjenica da su besplatne. Od besplatnih tema ne možete baš očekivati vrhunski dizajn, podrške u glavnom nema, niti ima garancije da će ta tema biti usklađivana sa novim izdanjima WordPressa kojih svake godine bude nekoliko. Također, prilagodljivost internet stranica za prikazivanje na različitim medijima, već neko vrijeme je standard na koji se treba računati prilikom izrade stranica. Mi smo kupili set profesionalnih tema od jedne tvrtke sa kojom surađujemo godinama, zadovoljni smo kvalitetom proizvoda i podrškom koju dobivamo za razvoj i podešavanje pojedinih specifičnih web stranica.

 

prilagodljive-web-stranice

Vjerojatno će vas iznenaditi činjenica da ćemo vam na ovim stranicama dati i linkove za direktno naručivanje svih ovih tema kod iste tvrtke sa kojom i mi surađujemo. Razlog zbog kojega to ne smatramo konkurencijom je činjenica što mi nakon ovih godina iskustva u izradi internet stranica znamo da je kvalitetna tema samo podloga i predstavlja možda samo 20% onoga što je potrebno da se izradi kvalitetna web stranica od kojih će vlasnik imati i koristi. Osim dizajna stranice potreban je i kvalitetan smještaj stranice na server (hosting), pravilan odabir naziva domene, potrebno je poznavanje optimiziranja stranica za tražilice (SEO), dosta toga treba znati i o internet marketingu, i potrebno je uložiti puno truda i jako puno vremena da bi rezultati bili donekle zadovoljavajući. Bez dovoljno znanja i truda, web stranica često završi na bespućima interneta samo kao zamjena za vizit kartu.

Ali također razumijemo i činjenicu da će poneko sam pokušati ovo sve postepeno naučiti, a kvalitetna tema sa uhodanom podrškom može biti solidan početak za start. Također ćemo vremnom postaviti i nešto informacija koje će moći pomoći početnicima u svijetu izrade web stranica i internet marketinga.

No, na ovim stranicama ipak prvenstveno nudimo našu uslugu izrade internet stranica. Vjerujemo da možemo obuhvatiti veliki raspon potreba naših potencijalnih korisnika.

Ispod ovog teksta nalaze se linkovi do pojedinačnih stranica sa ponudom, objašnjenjima i primjerima, vezano za svaku specifičnu vrstu web stranica. Primjeri su ponuđeni za izradu web stranica prema određenoj namjeni internet stranica a ne prema djelatnostima.

 

 

 

Comments are closed.

×

Install Our App Now!

Responsive image Instalirajte našu aplikaciju
Responsive image Primajte naše obavijesti
Responsive image Radi i izvan mreže
Just Click Add to Home

Install Our App Now!

Responsive image Instalirajte našu aplikaciju
Responsive image Primajte naše obavijesti
Responsive image Radi i izvan mreže

Just Click
& Select "Add to Home Screen"

Install Our App Now!

Responsive image Instalirajte našu aplikaciju
Responsive image Instalirajte našu aplikaciju
Responsive image Instalirajte našu aplikaciju

Just Click Responsive image
& Select "Add to Home Screen"