Home » Usluge » Izrada internet stranica » Blog internet stranice

Blog internet stranice

‘Korištenje bloga počinje se širiti u Hrvatskoj pojavom domaćih web stranica 2004. godine. Prvi hrvatski blog alat bio je MojBlog.hr koji se pojavio u proljeće 2004, a kasnije, početkom svibnja rad počinje i Blog.hr.!

blog

Blog kao forma javnog obraćanja može se koristiti u različite svrhe, a WordPress kao alat tu zaista pruža široke mogućnosti. Praktično, na svaku stranicu koju vam izradimo, možemo vam instalirati i blog modul smješten unutar samih web stranica. Pojedine WordPress teme daju mogućnost da se na prvoj stranici prikazuje nekoliko najnovijih postova. Zanimljivost je da vam blog možemo povezati sa nekoliko drugih servisa kao što su Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn itd, a na taj način svaki post koji objavite automatski bude objavljen i na društvenim mrežama. Korist ovog sistema je da vam omogućuje dodatnu promociju vaših osnovnih djelatnosti. U ovoj varijanti blog nije primarno nego pomoćno sredstvo za dodatnu promociju i animiranje potencijalnih klijenata i za ovu svrhu može poslužiti bilo koji predložak koji je predstavljen u ovim stranicama, neovisno o kategoriji namjene.

Međutim, pisanje bloga može imati i primarnu namjenu, sa svrhom zarade od pisanja bloga.

blog-zarada

U koliko imate dar za pisanje, dovoljno vremena i posjedujete specifična znanja (odlično pečete kolače, stručni ste u dresuri pasa, znate sve o uzgoju sobnog bilja, stručni ste u nekom internet programu i slično) imate šanse da kroz blog steknete širu publiku koja će vas pratiti zbog interesa za temu o kojoj pišete. Za pisanje bloga možete koristiti neki od besplatnih servisa na internetu. No, u koliko vam je cilj da od pisanja bloga nešto i zaradite, tada vam u svakom slučaju savjetujemo da otvorite vlastiti blog kojim ćete vi upravljati, jer kod besplatnih blog servisa nemate nikakovu garanciju da jednog dana vaš cijeli account neće biti obrisan i time u nepovrat bačeni mjeseci vašeg rada.

Zbog toga vam nudimo izradu vaše vlastite blog stranice sa SSL sigurnosnim certifikatom i smještajem na kvalitetan hosting koji vam daje mogućnost neograničenog prostora na serveru i promet na stranici bez ikakovih ograničenja.

 

Cijena izrade Blog internet stranice:    4.570 kn (cca 617 €)

 

Za ovaj iznos dobijete:

  • Savjetovanje u vezi izbora domene i uslugu registriranja domene (bez cijene domene)
  • Smještaj vaših web stranica na kvalitetan server (hosting) sa garancijom dostupnosti 99,9% i bez ograničenja količine prostora na serveru i količine prometa na stranici (prvih 12 mjeseci besplatno)
  • SSL sigurnosti certifikat (https://) – vrijednost cca 250,00 kn
  • Izrada i smještaj do 50 pojedinačnih stranica sadržaja
  • Optimiziranje teksta za tražilice (SEO)
  • Obrada i optimiziranje fotografija
  • Prevođenje funkcija i komandi na vaš jezik
  • Ugradnja blog modula i obuka za samostano postavljanje postova
  • Povezivanje bloga za društvenim mrežama i omogućavanje automatiziranog objavljivanja postova na društvenim mrežama (Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn)
  • Ugradnja modula za automatsko optimiziranje fotografija

 

NARUČITE IZRADU SVOJE BLOG INTERNET STRANICE

 

Osim tridesetak predložaka koji mogu poslužiti kao podloga za izradu blog internet stranice, ovdje vam nudimo i dva predloška koji su usko namijenjeni baš za izradu blog stranica:

 

 

 

Comments are closed.

×

Install Our App Now!

Responsive image Instalirajte našu aplikaciju
Responsive image Primajte naše obavijesti
Responsive image Radi i izvan mreže
Just Click Add to Home

Install Our App Now!

Responsive image Instalirajte našu aplikaciju
Responsive image Primajte naše obavijesti
Responsive image Radi i izvan mreže

Just Click
& Select "Add to Home Screen"

Install Our App Now!

Responsive image Instalirajte našu aplikaciju
Responsive image Instalirajte našu aplikaciju
Responsive image Instalirajte našu aplikaciju

Just Click Responsive image
& Select "Add to Home Screen"