Home » Informacije » Partneri » InkThemes

InkThemes

Internet stranica www.inkthemes.com u vlasništvu je tvrtke Magnet Brains MNC koja je registrirana u Delawareu (SAD). Sjedište tvrtke u Indiji nalazi se u Bhopalu.

Magnet Brains jedna je od najbrže rastućih softverskih tvrtki za web proizvode u Indiji. Njihove razvijene proizvode koriste više od 45.000 malih i srednjih tvrtki diljem SAD-a i Europe. Neki od značajnih klijenata uključuju Sveučilište Stanford, Cisco i Avaya.
Magnet Brains, osnovana je kao softverska tvrtka u 2011. godini od strane Pankaj Agarwal i Neeraj Agarwal. Započeli su kao start-up raditi iz stana sa 2 zaposlenika. Trenutno tvrtka upošljava 33 djelatnika a nedavno su preselili u potpuno nove poslovne prostore.

InkThemes.com trenutno ima oko 15.000 klijenata u više od 100 zemalja. Izrađuju predloške dizajna (teme) i dodatke (plugin) za WordPress internet stranice.

inkthemes-najava

 

Sa web stranicom InkThemes.com surađujemo nekoliko godina. Nakon što smo počeli izrađivati i WordPress internet stranice, tražili smo na internetu tvrtke koje se bave izradom dodataka i programiranjem profesionalnih tema za WordPress stranice. Isprobali smo nekoliko predložaka, neke smo i kupili, a nakon nekog vremena naišli smo na reklamu za InkThemes.com. Nakon testiranja demo-varijante, odlučili smo se za suradnju sa ovom stranicom i kupili smo cijeli set profesionalnih tema i ostalog materijala za izradu profesionalnih WordPress web stranica.

 

Nakon što je prošlo nekoliko godina suradnje, možemo zaključiti da smo ostvarili zadovoljavajuću komunikaciju sa InkThemes.com web stranicom. Korisnička podrška bi mogla biti i nešto ažurnija (subotom i nedjeljom uopće ne rade), no uz nešto upornosti i strpljenja dobije se zadovoljavajuća pomoć.

 

poslovne WordPress teme

 

Srodne stranice:

 

 

Comments are closed.