Home » Informacije » Partneri » DreamHost

DreamHost

dreamhost-ikonaDreamHost je davatelj web hosting usluga i registrar domena, privatna tvrtka iz Los Angelesa. To je web hosting i cloud computing posao u vlasništvu New Dream Network, LLC, osnovan 1996. godine od strane Dallas Bethune, Josh Jones, Michael Rodriguez i Sage Weil, dodiplomski studenti na Harvey Mudd College u Claremont, Kalifornija, a registrirani su 1997. godine od Michael Rodriguez. DreamHost je 1997. godine započeo s posredovanjem klijenata.

 

Pogledajte zašto se ljudi prebacuju na DreamHost hosting (prema časopisu PC Mag)

Komparacija – Ukupni dojam

komparacija-ukupno

 

Komparacija – Pouzdanost

 

komparacija-pouzdanost

 

Komparacija – Tehnička podrška

komparacija-tehnicka-podrska

 

Komparacija – Vjerojatnost za preporuku

komparacija-vjerojatnost-za-preporuku

 

Podaci iz četiri slike gore odnose se na 2016. godinu.

 

pc-mag-com

DreamHost pobjeđuje na Business Choice Award za najbolju web hosting uslugu već treću godinu za redom (2014., 2015. i 2016. godina). Njegova prevladavajuća prisutnost obuhvaćala je izvrsne rezultate u ukupnom zadovoljstvu, pouzdanosti i vjerojatnosti preporučivanja / Score NetPromoter.

Zbirna tabela:

PC-Magazine-priznanje-2016

Više od 1.500.000 web stranica i blogova smješteno je na DreamHost serverima.

Sa tvrtkom DreamHost surađujemo od 2014. godine. Dvije godine ranije počeli smo sa izradom WordPress internet stranica i u međuvremenu smo tražili hosting koji bi zadovoljio kriterije brzine i stabilnosti, sa dobrom korisničkom podrškom, ali i sa mogućnošću 1-click instalacije WordPressa (što znatno skraćuje vrijeme za početno instaliranje nove WordPress web stranice). Nakon eksperimenta na jednom stranom hostingu sa kojim stvarno nisam bio zadovoljan (ne želim biti zločest pa neću navoditi ime tog hostinga), pronašao sam DreamHost hosting sa kojim sam u potpunosti zadovoljan.

 

Za nagradu što ste pregledali ovu stranicu i došli sa čitanjem i do kraja stranice nagradit ću vas sa 25,00 $ mojeg osobnog popusta za DreamHost Hosting.

U sliku dolje ugrađen je link sa vašim osobnim popustom, kliknite na sliku i otvorit će vam se web stranica sa uračunatim popustom a dodatna nagrada je što ostvarujete pravo i na jednu besplatnu domenu (dodatna korist od cca 11 $).

dreamhost-logotip

DREAMHOST – hosting bez ograničenja prostora i bez ograničenja prometa prema stranici.

 

Pogledajte tabelarni pregled najboljih web hosting servisa za 2017. godinu
(i sličica i naslov su linkovi do stranice sa tabelama):

 

Srodne stranice:

 

 

Comments are closed.