Home » Informacije » Partneri » Avalon Đurđevac

Avalon Đurđevac

Avalon d.o.o. Đurđevac je tvrtka osnovana 1997. godine i jedna je od prvih i najvećih hosting kompanija u regiji. Na svojim serverima trenutno ima prijavljeno približno 16.000 različitih internet domena. Avalon korisnicima pruža različite usluge vezano uz poslovanje na internetu: web hosting, e-mail servisi, hosting baza podataka, registracija i upravljanje internetskim domenama, registracija i prodaja SSL certifikata, najam i upravljanje virtualnim poslužiteljima te brojne druge srodne usluge. Trenutno je u Avalonu zaposleno 20-tak visokoobrazovanih IT stručnjaka. Avalon je akreditirani registrar .HR i .EU domena. Jedina je domaća (hrvatska) web hosting tvrtka s međunarodnim certifikatima ISO 9001 za kvalitetu i ISO 27001 za sigurnost, te usklađena s rigoroznim PCI DSS sigurnosnim stadardom.

Sa tvrtkom Avalon d.o.o. surađujemo više od 7 godina; koristili smo uslugu hostinga naših HTML internet stranica i HTML web stranica naših korisnika, a cijelo vrijeme Avalon koristimo kao glavni servis za registriranje domena i upravljanje internetskim domenama.

Posebno želimo istaknuti da je Avalon jedina smo hosting kompanija u regiji koja ima call centar na besplatnom telefonu 0800 u kojem dežuraju IT inženjeri svaki dan u godini, od 0 do 24. Ovo se meni pokazalo izuzetno korisno u vrijeme dok sam bio u početnoj fazi učenja i eksperimentiranja sa izradom HTML internet stranica i početnim upoznavanjem sa c-panelom. U nekoliko navrata sam pomoć korisničke službe tražio u 2 sata iza ponoći. Kao početnik u internet poslovima, i bez prevelikog poznavanja engleskog jezika, velika je bila prednost imati na liniji operatera odmah kada ti zatreba i tehničke upute raspravljati na svojem materinjem jeziku. Ove činjenice su meni omogućile ubrzano učenje i eksperimentiranje. Nakon što sam savladao početnu abecedu ovog posla, tada ni inozemni serveri više nisu predstavljali zapreku.

To su razlozi zbog kojih tvrtku Avalon rado preporučujemo kao hosting partnera, pogotovo ljudima iz Hrvatske koji su u početnoj fazi učenja izrade HTML internet stranica i registriraju svoju prvu internetsku domenu.

 

 

 

Srodne stranice:

 

 

Comments are closed.