Home » Usluge » Hosting web stranica

Hosting web stranica

Smještaj internet stranica na server

hosting-web-stranica

 

U paketu sa izradom internet stranica nudimo i smještaj internet stranica na server (hosting).  Sve WordPress web stranice koje mi izradimo smještamo na DreamHost servere. Usluga ovog hostinga za prvih 12 mjeseci uključena je u cijenu izrade web stranice. Vaše internet stranice biti će smještene na vrhunskim serverima i bez ograničenja u količini memorije i prometu prema stranici.

U koliko sami želite izraditi i ažurirati WordPress stranicu, također vam nudimo hosting bez ograničenja na DreamHost serverima po cijeni manjoj nego da sami direktno naručite hosting od DreamHosta i uz to ćemo vam besplatno izvršiti početnu instalaciju WordPressa na vašu domenu.

Za osobe koje su potpuni početnici u izradi internet stranica i žele naučiti izradu HTML web stranica, a koriste se ili razumiju hrvatski jezik, preporučujemo naručiti hosting od hrvatske tvrtke Avalon d.o.o. koja je na tom području vjerojatno vodeća u Hrvatskoj. Ovu tvrtku sam ja koristio za hosting HTML web stranica i registriranje domena. Iako ne spada u red jeftinih hostinga, prednost ove tvrtke je što 24 sata dnevno možete na besplatni telefon dobiti živog čovjeka ako vam zatreba pomoć, što je značajna stvar u koliko ne baratate dovoljno engleskim jezikom i ako vam pomoć zatreba u ‘gluho’ doba noći (nekoliko puta sam osobno sa operaterom tehničke podrške razgovarao iza 2 sata nakon ponoći) jer stranica koju radite do jutra treba biti gotova.

Naravno, postoje i jeftini, pa čak se može pronaći i besplatni hosting, no imamo dovoljno iskustva da vam možemo potvrditi da se ovdje uspješno može primijeniti ona poslovica ‘Koliko para, toliko i muzike’, pa vam jeftini hosting ne preporučujemo u koliko vam smještaj na server treba za poslovne web stranice. U koliko bi vam hosting zatrebao na kraće vrijeme (mjesec-dva), samo za učenje prvih koraka u izradi internet stranica, radije ćemo vam besplatno ponuditi hosting nego vas uputiti na hosting kojim nećete biti zadovoljni.

 

web-hosting-usluga

 

Memorirajte ovu internet stranicu na svoj smartphone:

qr-kod-hosting-2

 

Pogledajte tabelarni pregled najboljih web hosting servisa za 2017. godinu
(i sličica i naslov su linkovi do stranice sa tabelama):

 

Srodne stranice:

 

 

Comments are closed.